Een andere kijk op mobiliteit

Download nu het e-book

Zo maak je je zakelijke mobiliteit flexibel en toekomstbestendig

Inspelen op een onzekere toekomst is pure noodzaak

De coronacrisis heeft een blijvend grote impact op onze zakelijke mobiliteit. Op de korte termijn kunnen de gevolgen worden beperkt met kostenbesparende maatregelen. Voor de lange termijn is een fundamentele verandering van onze zakelijke mobiliteit noodzakelijk. Flexibiliteit staat daarbij centraal. En daar komt nogal wat bij kijken.

Verandering roept vragen op

Hoe speel je in op de wens van je medewerkers om meer thuis te werken? En op welke manier geef je het groeiend milieubewustzijn een plek in je mobiliteitsregeling? En flexibilisering brengt toch een enorme administratieve rompslomp met zich mee? Of kun je dat op de een of andere manier voorkomen? En waar haal je het geld vandaan voor een fundamentele verandering als de kosten voor de baten gaan? Wat is de terugverdientijd?

Dit e-book helpt je de puzzel te leggen

Het ontwikkelen van een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid is een complexe puzzel. Dit e-book helpt je bij het leggen van deze puzzel en het ontwikkelen van een flexibele mobiliteitsregeling die past bij jouw bedrijf.

Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Welke ontwikkelingen een flexibelere zakelijke mobiliteit noodzakelijk maken
  • Wat je kunt doen om op korte termijn kosten te besparen
  • Wat de bouwstenen zijn voor een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid
  • Hoe je een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid in je organisatie implementeert.

 

Wacht niet langer, het is nu tijd om door te pakken! En heb je nu al vragen, dan kun je altijd een van onze mobiliteitsexperts bellen: (055) 579 84 44. Zij helpen je graag om je zakelijke mobiliteitsregeling weer up-to-date te krijgen.

Download het e-book nu!